Dezastru pentru Loredana la Vocea Romaniei, eliminata iarasi in semifinale, nici macar nu a apucat sa-si vada un concurent in marea finala din 16 decembrie. In schimb Tudor Chirila castiga pentgru a treia oara Vocea Romaniei, a venit, a concurat a castigat, vorba lui Napoleon. Corect, anul asta a avut voci superbe, puternice si minune, a avut doi concurenti in finala. Da, s-a cam jucat cu Robert Botezan si cu melodiile oferite spre interpretare, colac peste pupaza a fost si racit.

Tudor Chirila castiga a treia oara consecutiv Vocea Romaniei

Multi cred ca Tudor Chirila a avut noroc pentruca este mai activ in mediul OFF-line, altii zic ca de fapt el este singurul fara pile la Vocea Romaniei, dar pana la urma adevarul este ca doar el, Horia Brenciu si Smiley au castigat acest trofeu, Moga si Loredana par a fi aici de decor. Corect, spectacolul este din an in an mai slab, inventii de genul celor de anul asta, cu reinterpretari jalnice ale unor melodii celebre nu aduc un plus emisiunii, in schimb descoperim voci si talente noi.

As dori sa stiu ca s-a ales ceva de castigatorii de la Vocea Romaniei, cine mai aude azi de Ștefan Stan, primul castigator din echipa lui Smiley? Ati mai auzit ceva de Julie Mayaya, nici nu mai stiu daca este in Romaia. Mihai Chițu ce face, iar despre Tiberiu Albu stim ca a cantat ieri in finala, alaturi de Teodora Buciu in finala, mai pe scurt am avut pe scena doi castigatori. In rest ce sa zic, sper ca editia a 7-a sa fie mai buna, caci sincer anul asta nu prea mi-a placut. Salutari lui Pavel Bartos de aici de la Cluj!

Tudor Chirila Vocea României 2016

Tudor Chirila castiga a treia oara consecutiv Vocea Romaniei