Cea mai citita stire de azi a fost cea in care se anunta ca Tudor Chirila s-a batut in parte in strada cu nu stiu cine. De fapt aflam ca nu in strada ci in fata unei cafenele, unde cantaretul actor isi face veacul mai des. Deci mai pe scurt din povestea lui Tudor Chirila pe FaceBook aflam detalii despre incident. Mai exact un coleg de cartier s-a luat la cearta cu actorul nostru, care se vede ca nu era cu Smiley ci cu frate-su. Mai pe scurt la niste injurii adresate se pare de certaretul din cartier, Tudor ii da doua palme – am mai auzit din astea, intre palma si pumn nu-s diferente mari la unii.

Tudor Chirila si bataia din strada

Avand in vedere ca politia a fost sesizata, a sosit la fata locului si a tras concluzii. Ce concluzii? Pai aici nu este prea clar, l-a batut sau nu Tudor Chirila pe individ? O fi bum ca martor fratele batausului [ mai glumim si noi, cum sa zici bataus daca nici macar nu se stie ce a fost acolo ]. Cert este ca Tudor Chirila recunoaste ca i-a dat doua palme, iar dincate stim noi din Codul Penal, nu e voie in timpul saptamanii sa dai palme la cei care te enerveaza! Asa stim noi, nu suntem 100% siguri – ma refer aici la noi astia din redactie si la faptul ca am spus in timpul saptamaniii si am omis deliberat weekendul! ].

Patimitul a sunat la 112 de fapt, nu s-a dus la sediul politiei sa faca plangere. Asa ca de aceea nu se stie rezultatul investigatiei de la fata locului. Sincer nu stiu ce ar trebui sa pateasca Tudor Chirila ca sa se prinda ca nu lovesti nici macar cu palma, sutul, spitul, cotul sau genunchiul pe cineva, chiar daca te ia la misto, sau mai rau se ia de ai tai [ cica l-a facut pe tatal cantaretului securist sau politist ]. Asa si?

Tudor Chirilă Bătaie

Tudor Chirilă Bătaie in fata blocului