Se pare ca de fiecare data cand cineva castiga de prea multe ori Vocea Romaniei, este poftit afara. Numai Loredana Groza paraseste showul fara sa fi urcat pe podium. Adi Despot nu a reusit nici el sa castige concursul, dar a stat doat un sezon, asa ca nu i se poate cere prea mult. Singurul care mai ramane din vechea garda este Smiley, care de fapt a mai stabilit in sezonul trecut o premiera – o castigatoare din Republica Moldova, – Ana Munteanu.

Loredana Groza si Adrian Despot pleaca de la Vocea Romaniei

Dar cine va ocupa scaunele din juriul Vocea Romaniei in 2018? Pai raman Tudor Chirila si evident Smiley, iar producatorii au decis sa mai incerce cu o fata noua, anume cu Irina Rimes si ca sa echilibreze balanta, au zis ei ca cine poate face fata presiunii – nimeni altul decat un membru al familiei Maruta, Andra, care astfel ajunge in toate showirile de la Pro TV. Pai daca are talent!

Ajungem sa avem un juriu format din doua doamne si doi barbati, deci echilibrat. Irina Rimes este si ea moldoveanca, adica de peste Prut – sa fie o recunoastere a talentului cantaretilor de la Chisinau? Sa nu uitam ca si in cazul emisiunii X Factor, Carla’s Dreams a venit in juriu tot din Republica Moldova. Asadar moldovenii cuceresc incet dar sigur Romania, iar asta ar putea fi unirea din anul centenarului! In rest ce sa zicem? Aceiasi Andra peste tot la Pro TV? O sa piarda din rating, asta e parerea mea, nu poti face o televiziune cu o singura familie, dar asta este doar o parere de mic jurnalist de provincie.

Vocea României - castigator

Loredana Groza si Adrian Despot pleacă de la Vocea României