PNL a introdus o motiune in Parlamentul Romaniei cu sanse zero de a fi votata, cel putin atata timp cat exista alianta PSD cu ALDE. Desi ca de obicei la televizor Kelemen Hunor a spus ca nu sustine ordonanta de urgenta 13, la votul motiunii de cenzura UDMR a votat cu PSD-ul, deci repet nu era nicio sansa sa dai guvernul jos, chiar daca vota toata opozitia pentru – mai ales ca membri PSD+ALDE au parasit sala ( desi cand erau in opozitie se jurau ca ei nu se vor folosi de fuga de la votat din plen).

UDMR s-a vandut din nou – nu a votat motiunea de cenzura inaintata de PNL

Sa fim bine intelesi, nu negam faptul ca stiam ca UDMR va vota mereu pentru a sustine PSD atata timp cat nu intra in conflict cu ei – lucru destul de greu de altfel, ambele partide fiind puse pe jaful tarii. Ideea este ca la televizor fac cum fac si parca ar fi impotriva guvernarii si de partea poporului, doar la vot de fiecare data sunt impotriva poporului, pe care se prefac ca-l reprezinta.

In mod evident UDMR nu este un partid pro-Romania, este unul separatist sustinut de romanii care nu ies la vot. De ce? Simplu, daca ar iesi mai multi romani la vot, UDMR nu ar mai fi in Parlament si romanii nu ar mai fi la mana lor. Asta e viata, statul acasa se plateste si mereu exista un motiv pentru care ar trebui sa iesi la vot. Acum este tarziu, pentru patru ani va trebui sa te astepti la astfel de miscari de culise. Vor rezolva ceva protestatarii din Piata Victoriei? Sa speram ca DA, ramane de vazut dac ava fi sau nu Liviu Dragnea gratiat si amnistiat.

UDMR la guvernare

UDMR s-a vandut din nou – nu a votat motiunea de cenzura inaintata de PNL