Daca stai si te uiti la Tv in Romania o sa descoperi ca deja parerile sunt impartite, unii sustin protetstatarii din Piata Victoriei, altii sustin guvernul si PSD-ul. Unde-i problema? Pai in general media nu tine cu puterea, nu zic sa nu o laude cand face ceva bun, dar cand e contra poporului si lauda pe nedrept puterea – mai rau, un partid sau un grup de persoane, ce mai poti zice? Realitatea TV este televiziunea lui Silviu Prigoana – cred ca prin 2001 cauta ceva pentru nevasta-sa, apoi a intrat pe mana lui Sebastian Ghiță – deci vorbim de un cercetat penal cu post TV.

Cine protesteaza azi in Bucuresti, bunica sau nepotul?

Deja lumea e impartita in doua la protestele din Bucuresti, cei batrani – or fi sau nu platiti de PSD sau Liviu Dragnea, nu se poate dovedi, iar de cealalta parte a baricadei tinerii din Piata Victoriei platiti de hotia guvernului si smecheriile penalilor care doresc gratierea cu orice pret. De ce sunt sigur ca Liviu Dragnea este problema celor ce demonstreaza? Pentru ca daca nu era asa schimbau legea si spuneau ca parlamentarii si oamenii politici sunt „exonerati” de gratiere si amnistie, adica raman pe mai departe penali!

S-a produs oare o ruptura intre bunici si nepoti? Voi stiti, la mine suntem toti pe aceiasi baricada, anti-coruptie! O fi buna doamna Kövesi? Nu stiu si nu cred ca ea reprezinta anticoruptia in Romania! Or fi procese la comanda? Asa si? Daca sunt vinovati nu vad problema, daca-s nevinoavati sa o dovedeasca la CEDO si vedem ca au dreptate! NU, ei zic asa: am furat ok, da de ce eu la puscarie si colegu inca nu? Deci hotii din Parlament au o problema cu cei ramasi liberi, nu ca le pare rau ca au facut ceva ilegal! Aici e prima problema, pe urma mai discutam, ok?

Bunica noastra

Cine protestează azi în București, bunica sau nepotul?