Am cautat o poza mai „fotogenica” sa zic asa cu Serban Nicolae, aparatorul lui Iliescu si senatorul – sau deputatul ( nu mai caut acum sa vad ce fotoliu a mai prins in slujba PSD, scopul articolului de azi este sa aratam pana unde merge ignoranta celor pusi sa ne apere drepturile si libertatile. Nu stiu biografia lui Serban Nicolae, se pare ca nici nu e mare lucru de stiut, insa sa fii atat de ignorant si sa pretinzi sa fii respectat – parca nu merge, nu-i asa?

Serban Nicolae, politica, Iliescu si telefonia mobila

Te intrebi cu siguranta la ce ma refer cand zic ignoranta si adaug numele lui Serban Nicolae? Despre ideea lui legata de lumina telefonului mobil si cat costa bugetul de stat cand ecranul este aprins – sau lanterna! Ii zic eu sa nu caute mult, zero sunt costurile, dar se pare ca nu si-a platit niciodata abonamentul la telefon ca sa stie ca minutele, SMS-urile intra in abonament si se platesc, chiar si GB de trafic pe internet poti plati pe mobil daca nu folosesti Wi-Fi. In rest, telefonul de serviciu nu papa bani daca faci poze cu el, il aprinzi in Parlament, etc.

Ati inteles domule Serban Nicolae, nu e chiar asa de greu pentru un absolvent de studii superioare. In rest va sfatuiesc sa papati mai putin ( inclusiv din cela de la TV – stiti la ce ma refer, declaratii, etc. ) ca sa mai lasati din kilogramele acumulate in slujba poporului – aici chiar e o legatura directa intre banii de la popor cheltuiti pe m³ de senator sau deputat! 😉 Dupa ce va mai documentati cu telefoania mobila va asteptam cu noi declaratii elucubrante!

Serban Nicolae

Serban Nicolae, politica, Iliescu si telefonia mobila