Alianta PSD-ALDE a decis sa le faca o surpriza celor din opozitie, sau mai exact romanilor interesati de ce se intampla zilele acestea in Parlament, a taiat mai intai microfoanele opozitiei, apoi au oprit sitemul WiFi pentru a nu se mai transmite live din legislativ. Banuiesc ca cei care au internet pe mobil nu au probleme si transmit in continuare, asta dupa ce accesul la balcon a fost si el interzis! Din ce in ce mai multa democratie, fara a discuta aici despre cum este modificata Legea 303/2004 privind Statutul magistratilor.

Din ce in ce mai bine in Parlament – fara WiFi si microfoane

Primul pas a fost timid, au taiat accesul la microfoane, putand primi dreptul de a spune ceva doar cu acordul celor de la pupitre, apoi au crezut ca daca taie WiFi-ul cei din afara salii nu vor mai vedea in direct ce se intampla [ informatie preluata de la Aktual24.ro ]. Ieri PSD a decis sa mai taie din atributiile presedintelui, acesta putand refuza o singura data si foarte bine motivat numirea in functie a sefilor de la  Parchetului General, DNA si DIICOT. Mai pe scurt, majoritatea va decide ce vrea si pe cine vrea, fara a mai avea piedici.

Cel care a anuntat taierea WiFi-ului a fost senatorul Vlad Alexandrescu, desi repetam gestul conteaza – poti sa folosesti linistit internetul de pe telefon – abonament sau cartela – ce-i drept contra cost! Or fi bune sau nu legile care au scos tara in strada ar trebui sa ne explice specialistii, dar se pare ca fiecare are altceva de facut acum, oar alesii vor sa voteze pana la Craciun cam tot ce le trece prin cap la foc automat!

Parlamentul României

Din ce in ce mai bine in Parlament – fara WiFi si microfoane