Desi fosta sotie a lui Liviu Dragnea a scapat de condamnare, seful PSD a fost condamnat la trei ani si jumatate cu executare. Jurnalistul CTP – Cristian Tudor Popescu a spus ca este o premiera si un punct de cotitura pentru justitia din Romania. Dosarul „Referendumul” nu mai este „cu suspendare”, de aici si pedeapsa primita de Liviu Dragnea. In mod cert daca trei dintre cei acuzati au recunoscut vina, iar Bombonica a platit prejudiciul inainte de a se finaliza procesul, este clar ca a fost si fum dar si foc in cazul acesta!

Braking News – Liviu Dragnea condamnat cu executare

Live text – decizia nu este definitva, dar a primit trei ani si sase luni in dosarul  dosarul DGASPC Teleorman. Daca va deveni definitva va acoperi prejudiciul impreuna cu restul condamnatilor, iar vechea condamnare se va adauga [ cea cu suspendare! ]. Liviu Dragnea a fost achitat pentru acuzatia de instigare la fals intelectual, deci sa asteptam acum si ultima faza a procesului, cea in care se va decide daca decizia este finala sau nu.

Procurorii afirmă că Liviu Dragnea a determinat-o pe Anisa Niculina Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman

Pana acum este cea mai grea condamnare dupa cea a colegului sau de partid, Adrian Nastase, sa fie oare raspunsul justitiei la lupta PSD-ului cu sefa DNA? vom continua relatarile pe masura ce vor apare noi informatii in acest dosar.