Se pare ca romanii din diaspora isi doresc un protest de amploare pe 10 august, unde sa fie prezenti 1 milion de romani ce vor veni in concediu acasa in vara asta. Sincer sa fiu nu cred, insa la cererea multora am decis sa lansez discutiile pe FaceBook si pe site, sa vedem ce zic romanii din diaspora despre asta. Acestia ar trebui sa se alature protestarilor #Rezist. Repet: am dubii ca se vor sincroniza si mobliza un milion de romani, dar si asa nu cred ca asta o sa-l demoralizeze pe Dragnea!

Un milion de romani din diaspora la miting antiguvernarea PSD – 10 august

De ceva vreme apar tot felul de filmulete pe FaceBook in grupurile de romani din diaspora, toate amenintand ca peste un milion de romai vor veni sa manifesteze in Bucuresti impotriva legilor justitiei promovate de PSD. Poate ca o sa vedem asa ceva, poate ca apoi vor veni doua milioane din toata tara, sa arate ca lumea vrea ceva concret. Ei si? Va da PSD inapoi? Ma indoiesc, caci am vazut cu cata tenacitate isi apara proiectele legislative sa nu numai.

Am vazut ca PSD o vrea jos pe Kovesi, cred ca asa se va intampla. Va fi ceva decisiv pentru justitia din Romania? NU, asa cum nici azi nu am vazut mari corupti arestati – o parte au fost eliberati, alta parte a fugit prin Costa Rica, altii condamnati cu suspendare stau in fruntea Parlamentului, deci despre ce justitie vorbim? D ecea care nu0i va mai da voie lui Dragnea sa ocupe functii in stat 25 de ani?

Protest 10 august

Un milion de romani din diaspora la miting anti-guvernarea PSD – 10 august