Mai tineti minte cand va puneati la profilul de FaceBook „Je suis Charlie”? Acum francezii ne multumesc si ne arunca campioana la fier vechi! Nu zic si nu comentez nimic, dar am sa le transmit si eu ceva francezilor, de azi ma doaree si pe mine drept in spate – la juma’ de metru de orice probleme ar avea, iar daca o sa pot sa fac caterinca pe spinarea lor – nu mai repet nimic de cum arata prima doamna ca nu e cazul, stie toata lumea cum e treaba cu septuagenara casatorita cu un adolescent, devenit presedinte, totul pare acum mai clar.

”O româncă câştigă Roland-Garros. Sportiva: «Fier vechi, fier vechi!»

Ne afecteaza cumva caricatura celor de la Charlie Hebdo legata de Simona Halep? Evident ca nu, mai ales ca ei – francezii, nu au mai vazut un premiul la Roland Garos de pe vremea tarului care a pasit victorios in Paris – a se vedea intarea trimfala a tarului Alexandru in Paris. Sa le reamintim ca pe Turnul Eiffel este inca prezent otelul de la Resita – ei bine, asta evident este o stire mai putin adevarata, dar cui ii pasa? Sau sa cautam ce a mai ramas de la Napoleo si masoara doar 3,8 centimetri? DA, cea mai mica din lume, este evidenta  unui francez, acum e clar de ce fac ei caricatiri? Ca poze nu-si permit, ca rade lumea de a lor!

Ma sui intreb ce natiune mai este aia de pastreaza la loc de cinste o chestei asa de mica – ramasa de la micul Napoleon? Le urez celor de la Charlie Hebdo sa o ia in gura – le incape la sigur aia a lui Napoleon, de 3,8 cm. Sau sa o bage unde le e mai bine, si acolo sunt sigur ca le incape!

Simona Halep si Charlie Hebdo

”O româncă câștigă Roland-Garros. Sportiva: «Fier vechi, fier vechi!»