Mai tineti minte ce a facut PSD cand era amenintat de justitie Victor Ponta? L-au suspendat pe Basescu, asa ca nu ar fi de mirare sa vedem scenariul reptandu-se, iar ca efect trecerea legeilor care sa-l scape pe Liviu Dragnea de pedeapsa. Daca legile facute de PSD cu dedicatie vor fi aprobate de un presedinte interimar, Liviu Dragnea nu mai are cum sa fie pedepsit, caci nu mai exista legea care sa o faca [ acum in vigoare, dar abrogata in noua viziune PSD ].

Liviu Dragnea a convocat Consiliul Executiv al PSD in cautarea sustinerii

Va mai amintiti ca ROBOR a depasit 3% si ca avem cea mai mare crestere a dobanzilor, iar perspectiva este de a se ajunge la 45! Dobanzile au crescut cu cateva sute de lei la un credit ipotecar, deci la ce ne uitam azi? La Liviu Dragnea care face galagie si nu accepta ca legea e lege pentru toti. Ori nu mai tinem cont la nimeni de ce zice instanta, ori aplicam la toti sanctiunile. A, mai bine ori dam cu suspendare la politicieni, ori ii lasam sa plece prin Costa Rica, asa e democratia originala FSN – PSD.

Mai interesant este ca premierul isi da cu parerea legat de proces – care mai tineti minte, este in desfasurare! Adica imixtiune cum se mai zice pe limba lor, a politicienilor. Dar ce-i pasa lui madam Dancila, ea il sustine pe Dragnea, nu-i prea pasa de justitie! Mai conteaza ca luma e in starada ca sa nu se modifice Codul Penal in favoarea „penalilor”? Evident ca NU!

Dragnea si legea penala

Liviu Dragnea a convocat Consiliul Executiv al PSD in cautarea sustinerii