Se tot vehiculeaza diferitre variante legate de viitorul Principesei Margareta, ba ca va fi regina Romaniei, ba ca este Custode al coroanei, desi in mod evident niciuna din calitati nu i se cuvin si nu pot sa-i fie atribuite. Hai sa va explic de ce: regina nu poate fi pentru ca nu are un regat, in timp ce Regele Mihai I a fost rege al Romaniei, deci putea fi numit in continuare cu acest titlu, la fel cum presedintilor sau altor demnitari li se spune titlul avut desi nu mai este in functie.

Principesa Margareta nu va fi regina Romaniei

In concluzie, Principesa Margareta nu are cum sa devina regina, mai ales ca nu acestea au fost gandurile regelui defunct. Custode al coroanei este in mod evident directorul Muzeului Național de Istorie, domnul Ernest Oberländer-Târnoveanu, deci nu pot fi doi in acelasi timp! Ce se va intampla in continuare si cum se va derula presupusul conflict dintre principele Nicolae si principesa vom vedea, nu este cazul sa dam drumul speculatiilor, pentru ca in mod cert nu avem nicio baza pentru asa ceva.

Pentru cine nu este la curent cu procesul din Elvetia dintre cei doi, va reamintim ca Margareta l-a dat pe Nicolae in judecata pentru violare de domiciliu. Culmea este ca plangerea depusa avea ca obiect „tentativa de violare de domiciliu„, dar sa lasam avocatii sa decida in ianuarie despre ce este vorba. Noi ne bucuram ca am reusit sa va lamurim ce este cu regina si custodele. daca se va decide sa trecem la monarhie, atunci deja discutam pe alte baze, in functie de ce va decide Parlametul Romaniei!

Principesa Margareta

Principesa Margareta nu va fi regina României