Protest de AMPLOARE, anuntat ASTAZI, in Capitala! Pe retelele de socializare se face o noua chemare la protest, protest cu denumirea „22 Decembrie: Fuga lui Dragnea – rescrierea secventei”, protest la care si-au anuntat prezenta deja peste 2.500 persoane, si alte 14.000 s-au aratat interesate de acest eveniment.

In descrierea evenimtnului, se face o paralela cu ceea ce s-a intamplat in Decembrie ’89, cand Ceausescu a incercat sa fuga cu elicopterul, in prezent, rolul acestuia fiindu-i luat de Dragnea, in prezent. Pentru inceput, se sugereaza ca manifestantii sa rupa pasnic, cordonul de jandarmi, cuvantul „pasnic”, insa, fiind pus in ghilimele, urmand ca mai apoi masa de protestatari sa patrunda in curtea Parlamentului, ca la final sa intre in Parlament, fiind sugerat faptul ca astfel, Casa Poporului va deveni in sfarsit, cu adevarat a poporului.

Conform descrierii, se pare ca dupa acest eveniment de ocupare a Parlamentului, cele doua partide de la putere, PSD si ALDE urmand sa fie scoase in afara legii, in timp ce presedintele Social-Democratilor, Liviu Dragnea, de teama repercursiunilor si a protestatarilor, are o incercare de a parasi teritoriul Romaniei, insa acesta urmeaza sa fie prins la granita.

De altfel, la Parlament se iese la protete inca de cand prima Lege a Justitiei a fost adoptata de Camera Deputatilor, prima seara reusind sa aduca undeva la peste 1.000 de protestatari, urmand ca serile viitoare sa stranga doar cateva sute, si, de aceea ramane de vazut cati oameni va aduna acest protest creat de 6 persoane, si nu de vreo organizatie civica.

Insa, pentru ziua de sambata se asteapta sa avem parte de un nou protest cu cateva mii bune de oameni prezenti, protest organizat de Coruptia Ucide, in colaborare cu alte cateva pagini. Respectivul protest, ce urmeaza sa se desfasoare sambata, va incepe de la ora 11:00, unde toti parintii sunt indemnati sa vina cu copiii pentru o lectie civica, urmand ca in jurul orei 14:00, acestia sa fie dusi acasa, deoarece protestul propriu-zis va incepe in jurul orei 16:00, fiind urmat de un mars spre Parlament. Probabil s-a luat decizia sa nu mai fie adusi copiii la proteste in urma incidentelor de saptamana trecuta, dar si de zilele acestea, cand cativa manifestanti au fost imbranciti si loviti de catre jandarmi.

Protest de AMPLOARE, anuntat ASTAZI, in Capitala!

Protest de AMPLOARE, anuntat ASTAZI, in Capitala!