Ghinioanele se tin lant de participantii romani la Eurovision, dupa ce a fost exclusa din concurs pentru neplata taxelor iata ca acum nici Romania si nici Moldova nu vor canta in finala! In mod cert este un concurs politic, dar ne place sa ne uitam in fiecare an la finalal si sa tinem cu ai nostrii, doar ca de data asta romanii si moldovenii nu au mai sunat sau nu au dat SMS-uri pentru a sustine Romania la Eurovision. Asadar, nu ajungem in finala. Merg rusii, elvetienii si chiar albanezii, noi si fratii nostri moldoveni vom vedea finala de acasa!

Romania si Moldova nu intra in finala Eurovision 2019

Nu zic ca am avut o melodie buna, se pare ca nu prea ne concentram pe acest concurs de multi ani, asa ca o sa ne laudam mereu cu Traistariu sau Monica Anghel. Asa-i in tenis ar zice regretatul Toma Caragiu, macar acolo suntem la feminin pe locul doi. Poate aveam mai multe sanse daca mergea Dan Bittman? Mai tineti minte ca el s-a retras din preselectii pe 2 ianuarie. Ei lasa, ca mai sunt sanse la anul care vine, nu-i asa?

Romania a facut la Eurovision cateva surprize placute, la fel si Moldova, dar de cele mai multe ori nu prea ne clasam in topul preferintelor, dar sa nu avem suficente voturi ca sa intram macar in cei 26 de finalisti? Asta este, poate ca nu ne pasa – aici ma refer la cantaretii nostri, desi avem cativa care sunt iubiti si apreciati in intreaga lume. Au milioane de sustinatori pe YouTube, deci poate ei ar fi mai indicati sa ne reprezinte, dar cine suntem noi sa ne dam cu parerea?

Eurovision

Romania si Moldova nu intra in finala Eurovision 2019