In 2016 Romania s-a facut de ras la Eurovision, nu pentru ca am avut o melodie slaba, ci pentru ca nu am participat, fiind primna si singura tara exclusa pentru neplata taxelor catre televiziunea europeana care organizeaza concursul. Nu stiu ce au facut romanii in 2017, sper sa participam si sa ocupam un loc bun, desi azi vom vedea care sunt cei mai buni 10 din 15 finalisti, eu sanse nu prea vad pentru niciunul de a fi printre cei clasti in TOP sase la Kiev!

Eurovision Romania 2017, vom participa anul acesta la finala de la Kiev ?

Ce vom vedea la TVR anul acesta la preselectia cu juri si vot prin SMS? Probabil cel mai interesant va fi sa ascultam trupa SuperChill, de restul nu stiu ce sa zic. Ovidiu Anton castigase anul trecut si anul acesta revine cu o piesa noua, eu nu-i dadeam sanse nici in 2016, iar pe radio si TV parca nu am prea auzit piesa ”Moment of silence”, o mai tineti minte? Ce ascultam in seara asta? Iata aici un mic review cu cele 15 piese ramase in concurs.

Cea mai penibila melodie mi se pare „Sunt cu capul” interpretata de Dannyi, care sincer nu stiu cum a ajuns in etapa asta, parca imi aduc aminte de Ca o apa cristalina a lui Cristi din Banat, il mai tineti minte? Sau poate moldovenii il mai stiu pe Pavel Turcu cu superba melodie ce se dorea imnul Eurovision. Am ajuns sa traim o parodie mai degraba decat o viata reala? Hai sa vedem cine si ciu ce melodie ne va reprezenta la Eurovision 2017 in Ucraina!

Eurovision 2017