Am vazut azi cateva stiri care spuneau de fapt acelasi lucru dar in moduri diferite, este vorba de faptul ca multe lanturi de magazine din Uniunea Europeana vand marfa cu dublu standard, marfa mai de calitate si de multe ori mai ieftina in tarile dezvoltate si de o mai slaba calitate – de multe ori chiar cu ingrediente interzise in tari precum Franta, Germania sau Italia – in Ungaria, Polonia sau Romania. Cum prezinta ei situatia in doua articole separate?

Cum manipuleaza maghiarii separatisti opinia publica

Daca retelele de magazine romanesti incearca sa faca fata cerintelor de calitate impuse de legislatie, lanturile vestice se pare ca si-au facut un scop din a vinde marfa de proasta calitate in supermarket-urile din estul Europei. Ce fac maghiarii de la noi? Lauda Ungaria ca ia atitudine si critica Romaiai ca a ajuns in situatia asta. Dar culmea este ca si Ungaria este tratata la fel, oare de ce? Pentru ca si vecinii de la vest sunt tot o tara d emana a doua, desi multi ar crede ca nu este asa.

Ungaria a platit creditele la FMI, doar ca le-a platit cu alte noi credite, deci nu a platit de fapt nimic, a facut doar spectacol, la fel cum fac tarile dezvoltate cand spun ca ei lupta pentru o Europa mai buna, cand de fapt vor una mai buna pentru ei, pe spinarea celor mai saraci. Pe spinarea celor ce muncesc pe bani mai putini, in conditii mai grele! De ce? Pentru ca de fapt avem politiceni corupti care nu se prea sinchisesc de asta!

Marfa de import de slaba calitate

Cum manipuleaza maghiarii separatisti opinia publica