Lantul de magazine Carrefour a mai vandut chiar si in Franta spatiile sale comericiale, asa se face ca investitori romani au reusit sa-si extinda afacerile, cum este si cazul moldovenilor de la Zanfir SuperMarket. Ce inseamna asta pentru braileni? In primul rand mai multe produse pe rafruri si salarii cu 20% mai mari! Nu e rau deloc zic eu, iar daca lantul Dedeman este lider pe piata de bricolaje, de ce sa nu avem si un lider pe piata alimebtara?

Zanfir SuperMarket cucereste Braila  in locul magazinelor Carrefour

Dragi biaileni, doua magazine Zanfir SuperMarket au fost deschise in Braila in luna februarie, asa ca dati navala si cumparati, daca se poate 99% produse romanesti!  Nu uitati ca preturile sunt acum mai mici, iata ca se poate si la noi asa ceva! Asa se face ca din cele aproape 200 de magazine Carrefour cate avea la un moment dat investitorul in Romania, doua au ajuns la romanii din Focsani care si-au marit astfel numarul de supermarket-uri la 12!

Dupa ce a cumparat de la Billa, acum Carrefour vinde catre Zanfir, ce mai e si comertul asta in ziua de azi? Francezii bat in retragere mai peste tot, se pare ca anul 2017 a fost benefic pentru romanii de la Zanfir SuperMarket, cateva zeci de salariati trecand acum la angajatorul roman, beneficiind de salarii mai mari. Asa ajungem sa avem si noi investitori mari, care nu-si fac averea pe afaceri cu statul. Sa speram ca vor fi din ce in ce mai multi, avem nevoie de firme romanesti puternice!

Zanfir SuperMarket

Zanfir SuperMarket cucereste Braila in locul magazinelor Carrefour