Site-ul Basarabia.Info a fost spart de internauti rai si transformat in site de intalniri amoroase, asa se intampla cand ramai fara bani si nu ai tupeul celor de la Jurnal TV sa ceri bani de la oameni, donatii ca sa lucrezi tu in „sprijinul si folosul” umanitatii sau comuitatii ( din care faci tu parte, evident )! Ce sa zic, sa cauti Basarabia.Info si sa dai peste o porcarie, parca nu e tocmai ok, dara sa e viata asta fara restrictii, fiecare poate face ce vrea si cand si unde vrea!

Basarabia.Info a fost spart de internauti rai

Nu stiu cine a fost vechiul proprietar al site-ului Basarabia.Info dar sunt sigur ca nu statea in cei 12 dolari pe an cat costa sa ai un domeniu, hostingul e o alta problema dar sigur se putea si aceea rezolva cu alti 12 dolari. Asta este soarta site-urilor care isi propun mai mult decat pot oferi, zic eu. Se putea pastra domeniul, se putea face un site static – sa zic asa, adica nu neaparat unul ce este actualizat zilnic, dar asta este soarta unor publicatii, il luam eu daca stiam ca asa va sfarsi!

Tot ce sper eu acum este sa nu fie de fapt vorba de acelasi proprietar care a decis sa faca bani din fostul site cu filme deochiate, dar o sa aflam si o sa va zicem si voua cum stau treburile pe aici prin mediul online. Pacat de Basarabia.Info, era un simbol al luptei pentru unire!

Basarabia.info

Basarabia.Info a fost spart de internauti rai