Daca vrei sa ai o prezenta buna in mediul online, pe langa partea de Social Media, ai nevoie si de un site de prezentare – sau dupa caz, magazin online. Sfatul expertului spune ca nu trebuie sa incepi cu stangul, de aceea inca de la inceput ar trebui sa ai unsite construit dupa toate regulile, cu un design placut dar si functional, cat mai adaptat la cerintele vizitatorilor – cumparatorilor. Ce faci daca nu te pricepi la web design si programare? In mod firesc, apelezi la profesionisti!

Cum pot sa am un site de calitate in limba romana

Asa cum am spus mai sus, pentru a avea un site bun inca de la prima aparitie online este bine sa apelati la o firma ce se ocupa de creare site, careia sa-i spuneti in amanunt tot ce va doriti de la site-ul/magazinul dumenavoastra. Evident ca puteti apela si ala asa numitii free lanceri, doar ca acesti ape langa faptul ca aproape in mod cert nu va vor emite o factura, nu veti avea niciun contract cu ei, riscand sa primiti ceva mai slab calitativ, dar la un pret mai mic.

Daca va pricepeti cat de cat la programare, puteti incerca sa folositi sabloanele oferite de WordPress, insa va asumati si un risc, pornind de la temele folosite si pana la structura site-ului. de multe ori firmele de web design au si oferte complete, de la cumpararea domeniului, la hosting si mentenanta site. Prin urmare avantajele colaborarii cu o firma de web design sunt: siguranta si garantia lucrului bine facut, o echipa de profesionisti care lucreaza la site-ul tau si deci vei avea maximul in toate domeniile, pornind de la functionalitate, design si chiar partea de SEO on page.

Daca apelezi la un freelancer vei avea probabil un pret mai mic, dar vei putea discuta mai mult cu ei, iar timpul de executie este posibil sa fie ceva mai scurt. In mod cert, daca ai prieteni care au mai apelat la acel freelancer, iar ceea ce ai vazut in portofoliul sau iti da incredere, poti apela la el. Totusi daca este sa tii cont de avantajele si dezavantajele colaborarii cu o firma versus freelancer, balanta va inclina intotdeauna catre firma de webdesign. Acum analizeaza tu ofertele si alege varianta care iti este mai apropape de cerintele tale!

web design