Am susutinut mereu ca cei ce iubesc cu adevarat Ardealul, nu se uita la etnie. Exemplul cel mai elcovent si laudabil de altfel sunt cei doi romani de etnie maghiara, Szilvassy Valeriu și Polgar Levente care au alergat la maratonul organizat cu ocazia Zilei Naționale a României. daca o sa credeti ca acesta este un exemplu singular, va spunem ca nu este asa, iata ca Levente Polgar din Aiud a alergat 35 de kilometri cu steagul Romaniei in mana, cu aceiasi ocazie in 2016.

Szilvassy Valeriu și Polgar Levente au alergat la Ziua Națională a României

Daca acum doi ani Levente Polgar a alergat cu steagul Romaniei fluturand de Ziua nationala, iata ca a mai repetat odata isprava, de data asta alaturi de alt etnic maghiar, Szilvassy Valeriu. de ce au ales maghiarii sa larege la un eveniment romanesc? Pentru ca au vrut sa arate ca respecta etnicii romani, laturi de care traiesc – nici mai bine si nici mai rau. Daca si romanii dau dovada de acelasi bun simt, atunci am trai in armonie, doar ca in ambele tabere sunt :dusmani” ai linistii si pacii.

Asa se face ca ni am decis sa promovam armonia, cine vrea sa promoveze altceva e treaba lui! Am vazut cum sareau nuii in sus cand s-a inchis pagina lui Dan Tanasa – parca le fatase vaca, acum ca au vazut ca pagina e redeschisa la nici 24 de ore, ce o sa faca? Atunci cand Primaria din Sfantu Gheorghe ne sfideaza pe banii contribuabilor maghiari, caci evident ca ei vor plati amenzile pentru incapatanarea de a nu respecta legea, cine castiga? Nu-i mai bine sa traim in pace si armonie, sa luptam ca PSD-ul sa nu se mai uneasca cu UDMR-ul doar ca sa ne faca viata mai amara, iar cei condamnati penal sa nu mai conduca tara? Meditati si raspundeti singuri, nu e nevoie sa dati aici raspunsul, nici macar nu acum!

Valeriu-Szilvassy si Polgar-Levente

Szilvassy Valeriu și Polgar Levente au alergat la Ziua Națională a României