Avand in vedere ca-l simpatizez pe Dragos Patraru, desi nu prea am picat de acord in diverse situatii, preiau si eu gluma lui Basescu – o sa ramana televiziunea fara gusa, asta e! Sincer sa fiu nu ma uit nici la Romania TV si nici la Realitatea TV – pentru simplu motiv ca nu-mi place formatul si modul de abordare al stirilor, cand vad cinci – sase persoane de-a valma pe ecran si tot dau din gura, ma suimt ca la piata. Evident ca nu conteaza placerea mea, daca au public, sa le fie de bine! Dar de ce nu-si platesc datoriile, asta e o alta intrebare la care o sa ne raspunda Cozmin ( de ce nu Cosmin? ) Gusa.

Se inchide sau nu Realitatea TV?

Nu e ok sa inchizi televiziuni, desi am dat startul cu Zero TV a lui Dan Diaconescu ( in direct ), dar nici sa nu-ti platesti darile la stat – maia les ca sunt in folosul angajatilor, e cam ilegal si incorect, nu-i asa domnule Gusa? Dar cum sa intrebi azi pe unul plecat de la PSD, mutat la PD si sef de campanie la Basescu, actual sef de partid de care nu cred ca a auzit nimeni, ca altfel vedeam PIN-ul in parlament, nu-i asa? Unde am auzit eu de Cozmin Gușă, Lavinia Șandru și Aurelian Pavelescu? La televizor, din ziaristi au devenit politicieni, asta-i tara si asti-as politicienii!

Acum zic ca ar plati astia de la Realitatea TV, doar ca nu mai au cui – deci tot statul e rau cu rau paltnicii, ca ei ar fi platit de mult, dar nu stiau conturile!

Cozmin Gusa

Se închide sau nu Realitatea TV?