Nu stiu ce insamna ca Realitatea TV este in faliment, dupa ce instanta a decis sa respinga definitiv planul de reorganizare. O sa dispara postul TV? Parca tin minte ca si Antena 3 era falimentara si singura chestie singura este ca ambele posturi TV apartin unor politicieni. Culme aeste ca Inact Grup a lui Voiculescu merge inainte, asa ca ma gandesc ca si televiziunea lui Gusa o sa faca la fel. Stii ce ma mira? Ca astia datorau bugetului de stat 25 de milioane de euro! Altii nu castiga cat au unii datorii la stat. Ma intreb ce nu au platit? Nu stau sa sap ca oricum nu ne ajuta cu nimic informatia.

Realitatea TV oficial in faliment

Cosmin Gusa da vina pe Liviu Dragnea pentru falimentul postului TV Realitatea, dar nu ne explica cum a facut seful PSD datoria de 25 de milioane de euro in locul celor din trustul lui Gusa? Nu zic ca nu mi-ar place sa-l prind pe seful PSD cu ocaua mica, am si facut-o de multe ori, dar de data asta mai bine dadeau vina pe Soros, ca e la moda. Nu explica domnul Gusa cum se face ca desi sunt in groapa insolventei din 2011 – oare de ce a durat atat de mult – nu a reusit sa-si plateasca datoriile in opt ani, ci acestea au crescut an de an.

Mai pe scurt, din 2001 cand s-a infiintat Realitatea a rezistat pana in 2011, adica zece ani. Nu avem date exacte sa aflam de cand datoreaza de fapt Realitatea bani la bugetul de stat, dar este evident ca a trait din ce nu a platit! Asa am vrea sa facem toti, dar legea nu ne prea lasa, nu-i asa? Da stiu, utilitate publica, independenta jurnalistica, dar .. lasa ca traim si fara!

Realitatea TV in faliment

Realitatea TV oficial in faliment