Sincer sa fiu nu mi-a placut niciodata ca ziarist de Cristian Tudor Popescu, poate pentru ca stiu ca trecutul sau „bolsevic” sau poate pentru ca a avut mai mult succes ca si mine, ambii fiind de fapt ingineri de profesie, ba mai mult avem aceiasi profesie de baza, calculatoarele. Ideea de baza nu este insa simpatia sau antipatia mea, nici faptul ca fiul sau nu a luat BAC-ul din prima, ci modul in care face „politica”.

A fost Cristian Tudor Popescu dat afara de la Gandul.Info  sau a plecat singur?

Ma gandesc ca poate asocierea cu Mircea Dinescu o sta la baza acestei repulsii fata de stilul lui Cristian Tudor Popescu, CTP cum mai este numit pe scurt. Acum are la activ doua demisii, cea de la Adevarul si cea de la Gandul. Multi speculeaza ca ar fi fost dat afara de la gazeta pe care a fondat-o si unde detine cel putin teoretic 14% din actiuni. Mai ciudat mi se pare ca 68% este detinut de trustul Media Pro, adica cel care detine si Pro TV-ul! Ciudat?

Acum il var mai des pe Cristian Tudor Popescu la televizor, cand est ecritic de film, cand e mare comentator politic, cand ajunge cel mai mare specialist in sport. Ca romanul impartial, stie de toate si face de toate. Nu zic ca eu sunt altfle sau sunt mai breaz, dar eu macar nu ma manifest atat de „plenar”, stau in spatele unui site numit sugestiv DigitalPress, si dau din degete! 🙂

 Cristian Tudor Popescu

A fost Cristian Tudor Popescu dat afara de la Gandul.Info sau a plecat singur?