Nu stiu cum se face, dar de cate ori iti pui sperante intr-un om de media, acesta te dezamageste. Este si cazul lui Petru Bogatu, care mai recent s-a mutat la Prime, televiziunea lui Plahotniuc. Asa ca de acum daca nu ai ce face, te uiti la ”Cronica lui Bogatu” la o alta televiziune, caci se pare ca le cam schimba dupa cum bate vantul. De la 1 octombrie se pare ca banii lui ”Plaha” sunt mai buni.

Petru Bogatu a saracit si s-a angajat la Prime TV

A spus adio Petru Bogatu redactei de la Ziarul National si s-a mutat vitejeste la Prime TV, pentru ca evident unde e mai bine azi decat in tabara celui cu mai multi bani. In cine sa mai ai incredere azi, cand ziaristi ipe care-i credeai curati si sinceri apar in tabara celui mai detestat moldovean. Nu zic eu ca Plahotniuc le face pe toate cele de care este invinuit, chiar asa sa fie el raspunzator de tot ce misca in Moldova nici nu cred si nici nu e posibil.

Dar de la totul sau nimic pana la faptul ca este evident ca Plahotniuc misca cateva dintre sforile si parghiile din Republica Moldova e cale lunga. Evident ca are el ceva putere, altfel nu se auto-propunea de cateva ori prim ministru, nu era implicat in masinatii d emilioane de dolari, etc. Dar asta e treaba justitiei, a noastra era insa cea legata de echidistanta lui Petru Bogatu, care evident azi nu mai poate fi considerat coerent in ziaristica. Pacat! 🙁

Petru Bogatu

Petru Bogatu a saracit si s-a angajat la Prime TV