Eu il stiu pe Petru Bogatu de la Vocea Basarabiei, deci teopretic este un unionist convins, sarac – pentru ca desi Romania se lauda ca este pro unionista, ca sprijina Republica Moldova, nu s-a ostenit sa0i faca macar un studiou mai kLumea. Tot Petru Bogatu este co-autor al cartii „Revolutia Twitter„, care povesteste pe larg ce cred autorii ca s-a intamplat pe 7 aprilie in Republica Moldova. Este evident si profesor universitar la catedra de jurnalism a Universitatii de Stat a Republicii Moldova.

Saracul Petru Bogatu sau unionism la radio Vocea Basarabiei

Fara sa stiu daca este sau nu urmasul lui Ioan Ionescu-Bogatul, ce-i reprosez eu: prea moale, prea sarac in actiuni pro-unioniste, mai ales acum ca i-am pierdut pe Ion si Doina Aldea Teodorovici si pe inegalabilul Grigore Vieru. De ce sta mai mult in umbra? De ce ii vedem mai des la televizor pe Dodon si Usatii si nu pe Petru Bogatu? Cum de era mai putin vocal decat decedatul Tabara? Daca ma gandesc bine este mai sarac in aparitii decat fratii Strul ( Constantin Cheianu si  Anatol Durbala – cand imi aduc aminte ca le-am zis in fata Pacala si Tandala si ce ochi au facut, zambesc si azi! ).

Asa ca domnule Petru Bogatu te provoc la actiune, mai ales acum cand tara o cere, am obosit sa-i vad pe toti ineptii la televizor, poate e momentul sa vorbesti si dumneata natiunii, nu de la tribuna postului de radio, ci de la posturile TV! E nevoie sa o cerem cat mai multi, nu te primesc, sau care-i problema? Uite o fac si pe asta, deschid aici pagina speciala „Vocea Basarabiei” chiar pe Plahotniuc TV!

Petru Bogatu

Saracul Petru Bogatu sau unionism la radio Vocea Basarabiei