Daca nu vrei sa mergi sa-ti faci un implant dentar la Bucuresti – unde interventiile se pot face si  sub anestezie locala, poti opta pentru o interventie Fast&Fixed la Chisinau. Acest mod de a pune dinti prin implant dentar a fost dezvoltat de catre medicii stomatologi germani iar tehnologia a fost brevetata de firma Bredent. Sa zicem ca locuiesti in cartierul Ciocana, unde mergi la dentist? Cat mai aproape de casa as zice eu, la o clinica dentara in care poti sa ai incredere.

Implant Fast&Fixed intr-o singura zi la Chisinau la cel mai mic pret

Incepand din aceasta luna vom face un tur al clinicilor din Chisinau pentru a vedea care este cea mai recomandata pentru a va repara dantura. Prin metoda Fast&Fixed puteti sa va puneti intr-o singura zi toti dintii – de sus, de jos sau chiar toata dantura. Metoda de implant intr-o zi presupune implantul propriu zis, dintii provizorii si etapa finala de peste sase luni cand sunt pusi dintii definitivi.

Daca optezi pentru un implant total Fast&Fixed poti sa alegi tehnologie germana – cea mai scumpa si care are o garantie de pana la 15 ani, atat pentru lucrare cat si pentru materiale. Daca alegeti matriale coreene sau din Israel veti plati mai putin, dar garanti ava fi mai mica, de maxim 5 ani. Asta nu inseana nimic, pentru ca 50% din sanse le aveti prin indemanarea si priceperea medicului si restul de 50% depind de modul in care va ingrijiti dantura. Dupa implant va trebui sa mergeti l astomatolog odata la sase luni, pentru control de rutina, igienizare, etc.

Implant Fast&Fixed intr-o singura zi

Implant Fast&Fixed intr-o singura zi la Chisinau la cel mai mic pret