Am spus ieri ca Mihai Ghimpu si-a meritat soarta, dar stau si ma intreb: oare de ce vor alegeri anticipate Andrei Nastase si Godon + Usatii? Aveti idee de ce tocmai ei se aduna si s-au nit deja, iar daca continua in ritmul asta o sa-l vedem pe Renato Usatii liderul coalitiei? Vreti sa va mai vand ceva? Valentin  Dolganiuc va fi exclus din super platforma DA – partid politic! Asta doar pentru ca zic eu, acum multi ani pe perioada FPCD-ului, era colegul lui Mihai Ghimpu?

Este Mihai Ghimpu tradator sau Andrei Nastase de la Platforma DA?

Dar sa revenim la subiect, deci Mihai Ghimpu este acuzat ca a votat cu cei plecati din PCRM, dar minune – Andrei Nastase ne explic aca pentru binele tarii, hai sa ne unim cu Usatii si Dodon! Pe bune? Pentru ce măi avocatul ( era sa zic un titlu de film, cu Richard Gere, Edward Norton ) Topilor trebuie sa ne unim cu cei doi anti moldoveni? Pai de ce nu e ok cu fostii comunisti care vor binele tarii si e bine cu actulalii socialisti – aceiasi fugiti din PCRM, doar ca mai demult? Am inteles ca asa se adreseaza la DA, cu măi Nastase, culmea ca toto sapte case ca si omonimul din Romania, numai ca asta le are in Germania, gard in card cu nasul Topa!

Deci noi am iesit in piata ca sa bati tu palma cu Dodon si Usatii? Asa ai inteles tu, sau asa te duce capul măi Năstase măi ? Deci pana la urma ce sa mai asteptam alegerile sa-i vedem uniti pe platformisti cu dodonisti? O facem pe fata acum sub presiunea strazii, ca sa avem acoperire?

Andrei Nastase in PMAN

Este Mihai Ghimpu tradator sau Andrei Nastase de la DA?