Lupta lui Traian Baesescu pentru a capata cetatenia Moldovei este ca cea a lui Don Quijote de la Mancha cu morile de vant, adica in zadar! Iata ca instanta de judecata a deci s ca decretul actualului presedinte a Republicii Molodva e mai bun decat cel al fostului, adica in continuare Traian Basescu ramane fara cetatenia moldoveneasca! Asa se face ca dupa ce a primit cetatenia Republicii Moldova in 2016, in ianauarie 2018 inca nu este cetatean moldovean. Asta nu-l impiedica sa vina in tara, doar ca este posibil sa vedem si o interdictie pentru sotii Basescu, pentru ca sa le fie mai clar cine conduce azi in Moldova!

Traian Basescu pierde in fata lui Igor Dodon

Sinceri sa fim ne pare rau de Traina Basescu, cred ca mai avea ceva de spus pe scena politica din Moldova, doar ca Igor Dodon mai are ceva timp de stat in fruntea tarii, deci sansele ca sotii Basescu sa primeasca cetatenia moldoveneasca sunt mai mici decat cele ale porcului zburator. Sa vedem care va fi aranjamentul in parlamentul moldovenesc dupa viitoarele alegeri, presimt o majoritate PSRM, deci mai avem de asteptat pana o sa vedem o normalitate in Republica Moldova.

In timp ce de exemplu Ilan Shor nu poate fi executat silit, pentru ca desi este condamnat, i s-a lasat timp sucificient sa-si scape averea de bratul ( scurt ) al legii, presedintii isi dau peste mana unul altuia, dupa ce presedintele Timofti a semnat un decret, vine Dodon si-l anuleaza. Mai poti avea baza pe ceva in Moldova? Pana una – alta, se pare ca nu! Asta fara a-i tine partea lui Basescu, sau din contra fara a demonstra ceva lui Dodon. Ce primesti azi de la un presedinte moldovean poate fi egal cu zero cand vine altul la putere! Cam ca la noi, nu-i asa?

Traian Băsescu si  Igor Dodon

Traian Băsescu pierde in fata lui Igor Dodon