Stiu ca toti incultii cred ca asta e site-ul lui Plahotniuc politicianul, dar de fapt e a tizz-ului sau din alta tara! Asa ca nu mai mira pe nimeni ca in martie va spuneam ca Maia Sandu o sa-l ingroape pe Nastase! Ce sanse are insa in fata lui Dodon? Zero, Nada, Niente, Caliente sau cum sa va mai zic din nou? Nu ma luati in gluma, peste doua saptamani numaram bobocii, peste o luna emigram! Cum a cedat Andei Nastase nu stiu, parerea mea dupa ce am vazut la Jurnal TV este ca a fost fortat de „aliati”, care au mers pe mana Maiei Sandu!

Maia Sandu a facut un PAS in fata lui Andrei Nastase la prezidentiale

In ianuarie va dadeam trei motive sa o votati pe Maia Sandu, asa ca nu ma luati acum cu ce isteti ati fost voi dupa „razboi”, sper sa ma insel si sa nu-l vad pe Dodon in fruntea Moldovei, dar cred ca peste patru ani o sa discutam altfel. Cred cu tarie ca moldovenii trebuie mai intai stransi cu usa, sa nu mai poata respira si abia apoi vor intelege ca viitorul este in Vest, cu Romania. Nu ma grabesc nicaieri, oricum am avut dreptate, o sa am si in restul d epreviziuni ( din pacate ).

Va reusi sa le sufle electoratul Lupu? Nu prea cred, cred ca deja l-am vazut pe lup intre oi, stim ca este propulsat de Plahotniuc, deci nu cred ca mai vrea cineva in Moldova sa-i vada la guvernare. Ce se schimba dupa prezidentiale? Intr-o tara civilizata nimic, in Moldova vor da navala toti la Dodon in brate, inclusiv Andrei Nastase cu batista in bat ( si pe tambal, evident )!

Voteaza Maia Sandu

Maia Sandu a facut un PAS in fata lui Andrei Nastase