Liderul Partidului DA si cofondator al Blocului electoral ACUM din Moldova, Andrei Nastase a decis sa fie alaturi de Stefan Mandachi la protestele din Bucuresti. Asta in timp ce in Moldova inca nu se poate guverna si se negociaza o alianta de guvernare. Sa mai zica cineva ca nu suntem frati, desi Andrei Nastase este un mascarici care desi si-a luat cetatenia romana nu se considera roman. Dar astia sunt politicienii din spatiul balcanic, nu ai cum sa-i schimbi. Nu stim de ce nu a fost si aliata sa Maia Sandu, propbabil ca ea nu vrea autostrazi.

Andrei Nastase alaturi de Stefan Mandachi la proteste

Andrei Nastase a dat tonul la cantec: moldoveni va ordon, treceti Prutul si mergeti la proteste. Ma si gandesc ca lidrul PPDA vrea sa ajunga mai repede la Targu Mures si ii lipseste autostrada. Ca sa ajunga la seful sau din Germania, Victor Topa – un condamnat penal fugit din tara, nasul sau [ n.r. al lui Andrei Nastase ]. In mesajul sau Andrei Nastase ne explica ca ne dorim cu totii – care totii mai baiete, tu ai zis ca nu esti roman, esti antiunionist, etc. asadar care cu totii? – deci cu totii vrem autostrazi. Asa si? Tu cu ce contribui la asta? Cu live-uri pe FaceBook?

Dar de ce ne miram ca liderii politici de la Chisinau in loc sa-si vada de tara lor umbla pe la proteste? Are omul pasaport romanesc? Are! De ce sa nu-l foloseasca? A, ca e criza politica la el in tara? Asa si? Cui ii pasa de asta cand uite, in Romania nu sunt autostrazi? Hai ca am prins ideea vecinului cu pasaport romanesc. Mai vino pe la noi la proteste, inscrie-te in #Rezist si cand sunt sedinte la Parlamentul de la Chisinau, iesi in fata Parlamentului si fa un protest! Nu uita sa iei si un steag UE + Romania! Sa dea bine pe FaceBook!

Andrei Năstase la București

Andrei Năstase alături de Ștefan Mandachi la proteste