Dupa ce nu a uitat sa aminteasca ca Valentin Dolganiuc este cel mai mare roman din Moldova – chiar daca el nu se declara asa si nici nu se manifesta ca atare, Andrei Nastase se declara si el roman prin sangele ce-i curge prin vine ( vene? ), dar ce inseamna asta numai el stie, caci unirea cu fratii lui – el se declara asa, romanul numarul doi, nici pomeneala sa-l atraga cumva, acum asa cum a declarat el dupa ce a pus batista pe tambal, sta cu fundul la gard – am inteles ca e in pericol sa arda ( si gardul si tara )!

Valentin Dolganiuc si Andrei Nastase stau cu fundul la gard si se pazesc de romani

Evident ca marii romani, precum Valentin Dolganiuc si Andrei Nastase nu vad scaparea Moldovei prin Unirea cu Tara, cu DNA si libertate reala, ei vad ca pentru a fi ok, primul pas este sa-l alegem pe el presedinte, sa-l readucem pe finantator in tara – Topii, daca ati uitat de nasul fugit in Germania – apoi evident asta va aduce daca nu bunastare moldovenilor – o alta declaratie mai veche spunea clar ca in 10 ani nu vom vedea mari schimbari, datorita mostenirii dezastruoase, dar evident ca relansarea exportului in Rusia si blocarea celui cu Europa va aduce fericire in casele moldovenilor!

„Eu lupt pentru independența și suveranitatea republicii noastre. Am dovedit asta la modul practic”.

Ati inteles bine? Deci nicio unire, sa ne fin bine intelesi, nici acum si nicodata! Asa o spune romannul numarul doi impreuna cu numarul unu! Tot ce vrea Nastase si clanul Topa, este sa ajunga la ciolan, apoi asta este, nici Uniunea Europeana nu ne trebuie, nici Unire, ba mai mult – nici bunastare, caci sanatatea e mai una decat toate, nu bunastarea si bogatia!

La final asta va doresc, o republica condusa de Nastase, Dodon si Usatii, cu batiste multe ca sa aveti ce pune pe tambal , sau cu ce sa va stergeti nasul si ochii plansi, cand veti descoperi ca iar ati fost pacaliti, dar s-au mai dus inca 10 ani fara folos pentru moldoveni si tara lor Moldova!

fratii-nastase

Valentin Dolganiuc si Andrei Nastase stau cu fundul la gard