Stati fara grija, stiu ca intre Andrei Nastase si Vasile Nastase nu sunt legaturi de sange, dar mai stiu ca ambii sunt niste mincionosi de zile mari, iar dovada suprema este comportamentul lor de saptamana asta. Stim cu totii ca marti la Buxelles au avut loc doua atentate, iar daca te uiti pe paginile celor doi pe FaceBook nu vezi nici macar un cuvant de sustinere pentru victimele din capitala belgiana. Vezi doar politica si iarasi politica, pentru ca lor doar de atsa le pasa, cum ar putea ajunge presedinte in Republica Moldova.

Fratii Nastase si europenizarea Moldovei, sau demagogie pana la capat

Pentru cine nu stie, fratii Nastase ( fraci de cruce si nelegiuiri ) sunt cei care cer mereu Europei sa ajute Moldova, dar in zilele in care aceasta este in doliu, ei nu au gasit un cuvant de spus pentru aceia care au acum atat de mult nevoie de sustinere morala. Mai vrem ceva? Poate doar sa amintim ca nici alt mare lider al pro-europenilor de mucava platiti din banii Topilor, Cheianu Constantin nu a gasit un singur cuvant pentru tragedia de la Bruxelles.

Frati europeni, avem nevoie de banii vostri, de investitii dar nu ne cereti sa facem si noi ceva, macar un gest simbolic, caci nu ne duce nici capul si nici nu ne pasa de voi ( de ce le-ar pasa atunci lor de noi? ). Poate credeti ca a reactionat Anatol Durbală, sau poate altii? Nu, singura lor problema majora este marsul unionistilor, pe care vor sa-l asocieze cu Plahotniuc.

Cheianu

Adica la Jurnal TV nu o sa se discute despre unire, pentru ca ea este a lui Plahotniuc si al televiziunilor sale! Pe bune mai nea Cheianule? Voi si gasca voastra platita de fratii Topa sunteti singurii destepti din Moldova? In rest doar prosti utili? Asa se nasete demagogia, manipularea si spalarea creierelor. Dar vorba romanului: parul destept paraseseste … si daca mai esti si inalt cat gardul, ce ramane? 🙂

Bruxelles