Se duce un razboi mediatic fara precedent in Republica Moldova, intre clanurile Plahotniuc si Topa, evident ambele cu televiziuni proprii si bani fara de numar – oare cati dintre ei sunt facuti legal si ce s-ar intampla cu patronii lor daca DNA ar trece Prutul cu adevarat? Care din televiziuni reflecta adevarul? Niciuna! Care dintre cei doi fotografiati mai jos este cinstit? Niciunul! Atunci de ce se mai inteapa la posturile TV la care lucreaza, fara a avea curajul sa dea nas in nas, cum se zice la mine in sat?

Scrisoare deschisa slugilor lui Viorel si Victor Topa, dar si celor ale lui Plahotniuc

Stiti care este deosebirea intre cei doi protagonisti, sau intre cele doua televizuni? La Publika nu fac spume la gura, in rest aceiasi dezinformare. Nu l-am auzit pana acum pe Cristian Tabara sa isi puna macar intrebarea daca este sau nu este Vlad Plahotniuc vinovat de ceva. La fel cum nici pe Val Butnaru nu l-am auzit sa se intrebe daca este sau nu patronul sau, Viorel Topa vinovat pentru faptele pentru care a fost condamnat, sau sa ne explice de ce a fugit ca un las in Germania. Asa ca nu era mai bine daca taceati ambii pretendenti la adevarul absolut?

O fi Andrei Nastase “sfantul asteapta”, mama ranitilor si cinstitul cinstitilor? Teoretic NU, pentru ca a facut afaceri cu nasul puscarias, asa ca la miere te cam murdaresti pe maini! Este Plahotniuc Bau Bau cel rau? NU, este un oligarh care probabil mai devreme sau mai tarziu va da ochii cu justitia! De ce ati votat cu PD pana acum? Pentru ca nu m-ati auzit cand strigam ca Lupu-isi schimba parul, dar PCRM-ul ba!

Jos Plahotniuc? De unde? Nu l-am vazut cocotat nicaieri, sta mai mult pitit, poate plecat prin Elvetia, sau poate ca joaca carti cu prietenul Topa la Frankfurt, iar noua ne fac capul mare. Sus Nastase? Unde? Pe cele cateva case pe care le are, sau la Jurnal TV pe cladire? Hai sa fim seriosi, ori PD ori Platforma DA e cam tot aia, aceiasi palarie, pe alta scafarlie!

Publika vs Jurnal TV

Scrisoare deschisa slugilor lui Viorel si Victor Topa, dar si celor ale lui Plahotniuc