Am ascultat conferinta de presa a fratilor Nastase si a conducerii Partidului Platforma DA, am inteles ca in Moldova oameniii mor de foame si sunt saraci, dar oare cum au reusit sa faca avere fratii Nastase ( Andrei si Vasile ), Finul si tizul Topa – clanul mafiot Topa & Jurnal TV – Dolganiuc, Cozer si altii? Asa ca domnilor, va adresez intrebarea: Daca in Moldova nu poti face bani cinstit, pentru ca peste tot este si a fost Plahotniuc, cum de ati facut voi avere? Ma indoiesc ca o sa raspundeti cinstit, asa ca am sa raspund tot eu: probabil furand?

Intrebare deschisa catre Andrei Nastase si a nasului sau Viorel Topa

Mai am o suspiciune, cum se face ca Viorel Topa era invinuit de procuratura unde lucra finul, iar acesta a devenit avocatul sau, iar dupa condamnare l-a ajutat sa fuga din tara, atat pe Viorel cat si pe Victor Topa? Daca justitia este inexistenta, atunci de ce nu militeaza ei pentru scoaterea din puscarie a tuturor? Inclusiv a lui Vlad Filat, pentru ca niciunul din liderii Platformei DA nu recunosc justitia din Moldova. Nu este logic sa fuga din tara toti condamnatii – pentru ca de fapt ei sunt victimile lui Plahotniuc, nu-i asa domnilor Nastase, Dolganiuc si gasca?

Ca sa nu va chinuiti, va raspund eu care este logica celor afirmate mai sus: ori nu recunoastem justitia ultimilor ani – cel putin din data inceperii urmaririi penale a nasului dumneavoastra, prin urmare toti cei condamnati ulterior sunt nevinovati, ori poate nu e chiar asa si nasul aparat de voi este un puscarias veritabil evadat in Germania?

Va dau si un sfat la final: nu mai folositi ca papagalul “asa zisii” de parca nu ati avea vocabularul format, iar cand folositi cuvante care nu sunt in dictionar decat la categoria “vulgar”, mai verificati daca va visati presedinte al Moldovei!

Asociatia fratilor Nastase

Intrebare deschisa catre Andrei Nastase si a nasului