Parlamentarii de la PCRM, PSRM si PD nu vor nici macar Moldova Mare, ceea ce te pune cumva pe ganduri, nu-i asa? Dupa ce am pierdut Transnistria, dupa ce Rusia a ciopartit Moldova si am pierdut Bucovina si Bugeacul, acum deputatii celor trei partide moscovite vor sa puna pecetea pe integritatea teritoariala a Molodvei istorice. De ce? Partidele car ede obicei se bat cu pumnul in piept ca poporul este suveran, vor sa faca ei de capul lor asta, fara sa-i intrebe pe moldoveni: vrem noi sau nu vrem sa traim nu in Romania Mare ci alaturi de fratii nostri din Moldova istorica?

PCRM, PSRM si PD nu vor nici macar Moldova Mare, renunta pe veci la istorie

Nu am sa insist aici asupra unirii firesti a Basarabiei cu tara, ci am sa va intreb daca asta va doriti voi, sa renuntam pe veci la fratii nostri, la cei din Cernauti, Cetatea Alba sau Iasi si Suceava? Asta visati voi, asa va iubiti neamul si istoria de peste 2000 de ani? Am ramas fara Transnistria – numai un visator mai poat ecrede ca o vom recapata de la rusi, am pierdut tot din cauza sovieticilor Cernautiul si sudul Moldovei, ce mai vrem sa pierdem ca sa intelegem ca asa nu se mai poate?

Da stiu, de toate sunt vinovati Filat si Ghimpu, am rezolvat problemele, unul a furat miliardul si altul e de partea lui Plahotniuc, ce ne mai trebuie? Sa-l arestam pe Shor sau pe Plahotniuc? NU, in niciun caz, poate doar sa-l punem presedinte pe Nastase, cat mai poate rabda nasul la Frankfurt? Dar Nastase mai poate sa se faca ca nu are afaceri cu clanul Topa? Pana cand? NU, hai sa mai facem un pas, sa-l votam pe Nastase, sa punem batista pe tambal si sa ne lingem ranile!

Romania-Mare