Greu se mai decid romanii, dar si cand o fac iese ceva minunat, iata ca azi Parlamentul ( asa corupt cum este el, cateodata nu are ce face si face bine ), a reusit sa faca dreptate si de anul acesta pe 27 martie vom avea zi nationala, ziua in care Basarabia s-a unit cu Romania! Poate ca nu vom reusi sa vedem realizata unirea in 2018, mai ales daca vorbim de luna martie, desi un an este suficient pentru a vedea si lucruri incredibile.

27 martie –  Ziua Unirii Basarabiei cu România este acum oficial zi nationala

Ne bucuram ca azi Parlamentul Romaniei a reusit sa adopte o lege ce va face dreptate istoriei, declararea zilei de 27 martie zi nationala, o zi in care vom sarbatori in fiecare an unirea Basarabiei cu Romania! Poate ca astfel se va mai trezi putin constiinta natioanala, iar candva – poate curand – vom avea macar o parte din Romania Mare intre vechile hotare.

Evident ca o eventuala unire cu Basarabia, chiar asa mica – fara sudul si nordul aflat la ucrainieni, fara Transnistria si tot am avea o tara echivalenta ca suprafata cu Germania de azi. Nu mai zic de avantajele economice, prin aportul celor aproximativ trei milioane de moldoveni si a suprafetelor agricole ecologice. Numai locurile de munca noi generate pentru a ridica venitul din Moldova la cel din Romania va aduce bunastare in multe familii, deci nu mai trebuie sa aducem aminte de exportul produselor pe piata Europeana. Pana atunci nu ne ramane decat sa ne bucuram de ziua nationala pe 27 martie, restul va veni de la sine zic eu.

27-martie-1918