Incotro se indreapta Moldova in epoca Igor Dodon, iata intrebarea care sta pe buzele tuturor, inclusiv a celor ce au votat liderul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova. Pentru Europa de vest Basarabia este deja un pariu pierdut, doar naivii mai spera ca vor urma vremuri bune in Moldova. Va urma federalizarea tarii? Probabil ca da, pentru ca de acum in colo Rusia are cale libera la est de Prut, iar investitiile romanesti si europene se vor diminua vazand cu ochii.

Incotro se indreapta Moldova in epoca Igor Dodon ? Evident ca spre Rusia!

Cat au luptat moldovenii sa ajunga in Europa si unde au ajuns? Evident ca in Rusia, caci drumul catre democratie si Uniunea Europeana s-a inchis. Daca Igor Dodon va reusi sa blocheze si Acordul de liber schimb, atunci economia moldoveneasca se va reduce cu cel putin 30%, iar in schimbul unor preturi mici la exportul in Rusia, nivelul de trai ca scadea drastic. O sa avem un curs valutar ce va speria pana si pe cei mai optimisti, deci fiti pregatiti, sa nu va ia prin surprindere!

Va ramane Traian Basescu fara cetatenia moldoveneasca? Probabil ca da, pentru ca altfel Igor Dodon va fi considerat mincinos, oata si motivul pentru care fostul presedinte roman se grabeste sa vina la Chisinau inainte de a deveni „persona non grata” pe teritoriul Basarabiei. Ce va face noul presedinte socialist pentru moldoveni? Nimic, pentru ca va fi mereu in lupta cu propriul parlament si cu poporul sau – pentru ca desi l-au votat cateva zeci de mii mai mult ca pe Maia Sandu, cei care nu au apucat sa mearga la vot au fost mult mai multi!

Igor Dodon presedinte

Incotro se indreapta Moldova in epoca Igor Dodon ?