Mihai Ghimpu a fost batut ieri seara de protestatarii nemultumiti din fata Parlamentului Republicii Moldova, Actiunile protestatarilor si ale deputatilor au fost un fel de concurs, care pe care. Sustinatorii lui Dodon, Usatii si ai Platformei DA, manati in lupta de Andrei Nastase au incercat sa-l convinga pe presedinte dar si pe deputati sa nu legitimeze guvernul, dar din pacate legislatia o cerea, nu ai ce-i face, asa-i in democratie. Partea rea este ca cei de la guvernare nu asculta si glasul poporului, nu incearca sa stabilizeze democratic situatia.

Mihai Ghimpu batut de protestatarii nemultumiti din fata Parlamentului

Chiar daca aseara Mihai Ghimpu nu a avut nicio vina, a fost batut de catre protestatari pentru ca a sustinut unb guvern car ese presupune ca este condus din umbra de Vlad Plahotniuc. Vorba unui prieten: se astepta sa fie primit cu flori? Cand a fost interbat despre multimea din PMAN zicea ca el are sustinatorii sai, iar eu il anunt ca nu ii mai are de mult! Mai pe scurt proverbul „Cum iti asterni, asa dormi” l-a simtit aseara Mihai Ghimpu pe pielea lui!

Cred ca pentru Mihai Ghimpu a fost cea mai mare umilinta posibila, sa fii batut de oamenii care in 2009 te aclamau. Asa se intampla cand nu inveti nimic din istorie, domnule Ghimpu. Ce o sa le zici la alegerile anticipate oamenilor? Ca ai facut asta pentru tara? Nu era mai bine sa votezi contra, ajungeai erou, acum insa esti dusmanul numarul unu, caci despre Plahotniuc nu se discuta, pe el nu-l mai iubeste nimeni in Moldova, dar dumneata vei fi numit tradataor, etc.

La final nu vreau sa trec nediscutat un subiect: asa zisii proeuropeni! Gresiti domnilor, Mihai Ghimpu este proeuropean, la fel si PLDM sau PDM, doar ca asta nu inseamna nimic, nu sunt pro democratie! Asta e mai rau! E ca si cum i-ai zice unei blonde care ia 10 la examene: asa zisa blonda, dar ea chiar e blonda si nu poate deveni roscata doar pentru ca a luat note mari la BAC, ok?

Mihai Ghimpu

Mihai Ghimpu batut de protestatarii nemultumiti din fata Parlamentului