Pentru cine nu stia deja, o noutate de ultima ora: la o zi de la alegeri Liviu Dragnea spune adevarul despe taxele si impozitele platite de romani: nu vor scadea, a fost o minciuna electorala! Azi presedintele condamnat penal al PSD a discutat cu Dacian Ciolos sa opreasca legea care prevedea scaderea TVA-ului de la 1 ianuarie, la fel ca si a catorva taxe si impozite, ce trebuiau micsorate la inceput de an conform Codului Fiscal.

La o zi de la alegeri Liviu Dragnea spune adevarul despre promisiunile electorale

Dupa ce a pacalit majoritatea electoratului cu promisiuni de scadere a fiscalitatii, uite ca la o zi de la castigarea alegrilor Liviu Dragnea spune adevarul: nu mai micsoram nimic, ca nu am baut gaz! Stiti ce ma mira? Ca tinerii au votat cu PSD in proportie de 28%! Ati auzit bine, tinerii si choar cei din Ardeal, care teoretic se considerau imuni la plaga comunista! Acum o sa tragem la greu sa digeram ce am votat, desi cred eu ca nu neinvatam minte niciodata!

Abia astept sa vad cum o sa dispara si promisiunea cu 120 de taxe si impozite, alea pe care le descoperise tot Dragnea inutile, o sa vedeti ca de la 1 ianuari eovr fi iarasi nu inutile, ci foarte utile sa ne scoata banii din buzunare. Nu dicutam aici despre oportunitatea acestor taxe si impozite, ci despre minciunile spuse in campanie electorala si uitate exact la o zi dupa afisarea rezultatelor! Daca nu-ti recunosti propriile promisiuni, cum o sa recunoasti legea care interzice sa fii premier daca esti condamnat penal?

Liviu Dragnea taxe

La o zi de la alegeri Liviu Dragnea spune adevarul despre promisiunile electorale