Nu credeam ca va veni si ziua in care o sa vorbesc mai mult despre Vlad Filat si mai putin despre Plahotniuc ( de asta se ocupa Juranl TV ), dar uite ca nu este pentru cine se pregateste, este pentru cine se nimereste! Am scris despre faptul ca Vlad filat se casatoreste, apoi ca divorteaza, am mai scris ca e in greva foamei, ca si-a facut sau nu testamentul, etc. Pana cand? A, am uitat ca la noi se aplica proverbul cu baba care se tot piaptana, evident atunci cand tara moare! Si a noastra chiar e pe patul de moarte, daca nu v-ati dat seama!

Ultima moda in Moldova – atac la Vlad Filat sau macar la Mihai Ghimpu si PL

Deschide-MDAm ramas masca sa descopar ca acum in Moldova e rost de posta la rubrica News Alert faptul ca Vlad Filat a renuntat la greva foamei. Asa, pe bune? Adica e in pericol, sau cum? Ne influenteaza salariile si pensiile? Daca a renuntat Vlad Filat la greva foamei primim Transnistria inapoi? NU? Eram sigur ca asta urmeaza, dar m-am inselat, ca de obicei, nu-i asa?

Se pare ca am ramas singurul adversar media a lui Vlad Filat care-i ia apararea! Adica in loc sa ma lasati sa spun ce e cu adevarat important despre masinatiile si ilegalitatile facute de Vlad Filat de 10 ani in coace, trebuie sa-l apar, pentru ca nu stiu care mari pro-europeni democrati nu pot sa doarma de grija lui.

Un sfat prietensc: lasati-l pe Vlad Filat pe mana justitiei, vedeti de restul, cum ar fi sa discutam despre faptul ca finul e sef e partid si nasul e puscarias evadat din Republica Moldova, fugar in Germania? Asta nu va prea doare, inteleg, doar daca mananca sau nu Vlad Filat si poate daca doarme pe stanga sau pe dreapta. Pe bune, de asta nu dormiti voi?