Partidul Unionist Liberal Adevarat si-a ales liderii si este pregatit de alegeri anticipate, iar noi deschidem astfel rubrica de glume politice, caci ce-i mai ramane moldoveanului cand ajunge cutitul la os? Sa faca haz de necaz! Va las pe voi sa ghiciti care va fi sigla partidului si care va fi sloganul. Evident ca membrii sai vor iesi pe strada si vor striga in gura mare: Votati Partidul Unionist Liberal Adevarat! Recunisc ca asta am cam votat noi in ultimii 23 de ani!

Partidul Unionist Liberal Adevarat si-a ales liderii si este pregatit de anticipate

Avand in vedere ca azi teoretic presedintele Nicolae Timofti ar trebui sa numeasca un prim ninistru, desi am inteles ca mai avem timp pana in ferbruaruie sa incercam, adica inca doua trageri, eu va zic sa fiti pregatiti de anticipate. Votati fara sa stati pe ganduri Partidul Unionist Liberal Adevarat, pentru ca asta o sa si primiti ( pentru cine inca nu a inteles, v-am ingrosat prima litera, sa va fie mai usor de citit! ).

Am obosit, pur si simplu cred ca am ajuns la capatul rabdarii, nu mai vreau statistici, nu mai vreau sa stiu daca vorbesc romaneste sau moldoveneste, nu ma mai intereseaza daca mergem spre est, spre vest sau stam pe loc, vreau doar sa nu-i mai vad la televizor pe cei nascuti inainte de 1990 si care au facut politica! Concluzia? Ma inscriu in Partidul Unionist Liberal Adevarat pentru ca doar liberalii vor ceva pentru Moldova, cel putin asa cred unii. Pavlicenco vrea unirea, Partidul DA spune ca este de orientare liberala ( sau asa era partidul cu care s-a unit pentru a fi si ei luati inseama), Ghimpu a ramas fara reformatori, deci este clar, doar liberalii adevarati sunt scaparea moldovenilor!

Afara