Ca de obicei moldoveanul nu se grabeste, dupa metoda incet, incetisor si pe loc – altfel nu poti sa intelegi de ce au lasat alegerea unui cabinet pe ultima zi. Nici macar pe ulyima suta de metri, caci maine este termenul limita la care se mai poate desemna un prim ministru in Republica Moldova, iata de fapt si adevarul despre infiintarea Partidului Dreptate si Adevar pe structura partidului lui Nicolae Chirtoaca. Ca sa fie gata de alegeri anticipate, pe care eu sincer le prevad ca iminente.

Zi decisiva pentru Republica Moldova 14.12.2015 – alegeri anticipate?

Daca vom avea alegeri anticipate si lumea va vota pentru Usatii ca presedinte si Maia Sandu prim ministru ( neafiliata politica, parca ), este clar ce vom avea: alianta de stanga in Parlamnent, Platforma DA la limita intrarii si cam asta e tot. Poate vad si PDLM + PD la fel – la limita de voturi necesare, adica o opozitie colorata formata din pro-europeni si o Republica socialista si pro-rusa. Dar zic eu ca e de bine, dupa ce mai golim sacul, o sa invatam ca nu am facut alegerea buna, iar viram spre Europa, ei nu stau pe loc, noi tot mai in urma.

Ca sa pricepeti unde am fost si incotro ne indreptam: acum 10 ani pensia mea era de 150 de euro, azi abia ajunge la 100! Credeti ca dupa ce vin socilistii lui Dodon si pro-rusii lui Usatii va fi mai bine? NU, dar stii cum se spune, nu cred pana nu vad! Va urez cadere usoara, libera si mai ales sa va vina mintea la cap! Chiar radeam azi cand am vazut nostalgicii dupa comunism, dar cine le mai poate inchide gura?

Referendum Moldova

Zi decisiva pentru Republica Moldova 14.12.2015 – alegeri anticipate?