Jumatate din moldoveni vor sa afle cui a lasat prin testament Vlaf Filat intreaga sa avere, doar ca daca se dovedeste ca a primit un sfert demiliard de la Ilan Shor si banii nu-s sub saltea, s-ar putea sa nu mai fie mare avere de lasat, asa ca probabil testamentul nu face referire la averea lumeasca, palpabila ci la cea spirituala. Presa care suge dindeget orice stire legata de Vlad Filat a si sarit sa comenteze despre testamentul sau, doar ca daca nu stiati, oricine poate sa-si faca unul, fara sa fie asa mare tam-tam.

Testamentul lui Vlad Filat si cui lasa el averea daca nu va fi confiscata

Faptul ca Vlad Filat si-a facut testamentul este perceput ca o stire de top, la fel cum ar fi imediat speculat ca si-a spalat dintii, sau mai stiu eu – s-a tuns in penitenciar. Nu cred ca Vlad Filat ar fi primul decedeat in penitenciarele moldovenesti, asa ca faptul ca si-a facut testamentul nu poate mira pe nimeni. Doar ca presa nu are altceva de facut decat sa ne anunte cand sforaie Vlad Filat, cand divorteaza sau cu cine mai mergea el in tinerete prin hotelurile lui Plahotniuc.

Gasesti sitrea pe FaceBook, intri si citesti si ce afli din articolul respectiv? Ca Vlad Filat este arestat, ca l-a vizitat notarul dar cum actele notariale sunt secrete, se poate crede ca este vorba despre testament, dar la fel de bine vineri putea sa faca un act notarial de imputernicire, sau sa faca o donatie. Dar moldoveanului ii sade bine cu presupusul, ca la asta este mester mare, campion european si olimpic chiar!

Testament Vlad Filat

Testamentul lui Vlad Filat si cui lasa el averea daca nu va fi confiscata