Azi am aflat care este legatura dintre Nicolae Chirtoaca, Platforma DA si Partidul Forta Poporului ( nu mai stiti cine sunt?, va spunem noi cu alta oaczie!).Iar daca ne luam dupa statutul partidului condus pana inm prezent de domnul Nicolae Chirtoaca, avem un partid social-liberal! Mai sa fie, deci azi Platforma DA ( Dreptate si Adevar) sunt mai apropiati de liberali? Asa sa fie, daca singuri o zic! Dar mai este ceva care sare in ochi, motivul pentru care Nicolae Chirtoaca era pe langa membrii de la DA. Unirea!

Nicolae Chirtoaca, Platforma DA si Partidul Forta Poporului

Pentru cine nu stie, Nicolae Chirtoaca si partidul sau Forta Poporului nu a adunat nici macar 1 % din voturi, iar Platforma DA are milioane de simpatizanti in teritoriu. Totusi a ales sa mearga pe mana partidului lui Nicolae Chirtoaca, care nu este nici unionist si nici tare incantat de europeni. M-am uitat cu atentie pe platforma lor si am inteles de ce nu l-a prea votat lumea: pentru ca e cu toti si cu toate. Vor relatii bune cu Romania dar si cu Rusia, vor la stanga dar si la dreapta si tot asa.

Stiti ce atrage la Nicolae Chirtoaca? Faptul ca vorbeste frumos, la fel ca si stramosii lor din PPCD, la fel ca Rosca sau Cubreacov. Revenind la Platforma Dreptate si Adevar, cred ca este clar – nu au nici pe departe sustinerea la care viseaza, iar daca ma uit si la faptul ca site-ul Partidului Forta poporului nici macar nu mai exista, ma gandesc ca dupa viitoarele alegeri se va mai stinge inca o miscare si un partid. Vor ramane evident liderii, care iar ne vor intoxica la televizor! 🙁

Nicolae Chirtoaca

Nicolae Chirtoaca, Platforma DA si Partidul Forta Poporului