Sa presupunem ca ai nimerit intr-un penitenciar din Romania in perioada 2012 -2017 si nu prea ai stat ca la hotel, vorba lui Madam Udrea – fara sa ai un drot sau un uscator de par, toaleta nu era de ultima generatie si bideu nici vorba! In aceatsa situatie stanjenitoare pentru statul roman, vei primi banuti de lastat, da – ai auzit bine, noi cei ce muncim mai avem un bir de dat, pentru astia de la „bulau” care se plang de viata grea. Cat sa fie? Pai intre 5 si 8 euro/zi, adica 150 de euro minim pe luna. Ai prins sa zicem 10 ani pentru chestii din alea cu minori, te-ai scos!

Despagubirea detinutilor din perioada 2012-2017 pe banii contribuabililor

Deja se glumeste pe tema asta, ca vei intra la racoare doar cu pile, la cat ai de primit la iesire. In sapte sau opt ani iti iei garoniera, asta-i afacerea secolului. Sa-i ajuti pe cei ce nu au suficiente venituri? la ce bun, cand pe aia ii storci de bani ca a le dai la detinuti! Corect, legea vine dupa ce Uniunea Europeana s-a cam saturat de plangeri legate de conditiile de detentie, dar de conditiile de trai ce spune? da de tari, ale noastre – ale muritorilor de rand?

Avem legi pentru detinuti, dar pentru cei trecuti de 50 sau 60 de ani care nu mai sunt angajati nicaieri avem? BBu-i nevoie, sa mai rabde putin si ies la pensie – asta daca nu cumva vom fi obligati tot de Uniunea Europeana, sa marim varsta de pensionare la 70 sau 75 de ani!  Iti dai seama ce de bani dai de la 20 la 75 de ani la somaj, pensie si asigurari medicale?

deținuți - despăgubiri

Despăgubirea deținuților din perioada 2012-2017 pe banii contribuabililor