Atacul de ieri de la Londra a avut ca victime si doi romani. Cei doi se plimbau pe podul Westminster si urmau sa sarbatoreasca ziua unuia dintre ei. Au fost patru victime, una fiind atacatorul si una politistul injunghiat de acesta. In primele ore nu s-a putut afla nimic despre atacatorul de pe podul Westminster, in schimb se stie ca o parte din cele 12 persoane ranite se afla in stare critica. Vom reveni cu amanunte pe masura ce ele vor fi disponibile si le vom putea verifica autenticitatea.

Doi romani raniti in atenentatul de la Londra

Cei doi raniti romani se aflat la spital, barbatul cu rani usoare dar femeia in stare mai grava, totusi cu sanse mari de supravietuire. Unul dintre parlamentari a sarit in ajutorul politistului ranit de agresor si a dat dovada de eroism, intr-o perioada de confuzie cand toti se gandeau mai degraba sa-si salveze propria piele decat sa ajute ranitii.

Desfasurarea evenimentelor cred ca este deja cunoscuta de la emisiunile de stiri, un atacator inca neidentificat a intrat cu maisna pe podul Westminster si a ranit 12 persoane, o femeie panicata a sarit in Tamisa dar a fost salvata, o persoana a fost ranita mortal. Apoi atacatorul a ajuns la poarta Palatului Parlamentului si a incercat sa intre in cladire. In incercarea  sa de a patrunde in Palatul Westminster a injunghiat un politist si apoi a fost impuscat mortal. Bilantul in acest moment este de patru victime si 12 raniti, dintre care o parte in stare critica.

Atac Londra 2017

Doi romani raniti in atenentatul de la Londra