Cine nu a auzit de la batrani despre tratamentele cu ventuze? De obicei pe vremuri se foloseau ventuzele pentru raceala, sau chiar tuse. Totul este insa mult mai bine aprofundat in medicina traditionala chineza, la noi se pare ca a patruns in urma cu cateva sute de ani si se mai practica si azi la tara. Un lucru inedit este faptul ca azi fentuzele au inceput sa fie iar folosite pe scara mai larga, la recomandarea medicilor terapeuti.

Ventussa.ro sau magazinul care te ajuta sa fii in forma

 Pentru a vedea o oferta mai larga de produse intra in magazinul Ventussa.ro si vezi ce poti cumpara si la ce pret. Pe vremuri se foloseau ventuzele din sticla, numite azi ventuze calde, dar azi mai des se folosesc cele din cauciuc sau material plastic, numite si ventuze reci. O noua terapie prin masajul cu ventuze este acum disponibila, dar mai multe informatii gasiti pe site-ul Ventussa.ro – magazin online dar si site de prezentare a modalitatilor de folosire a acestor ventuze moderne.

Eliminarea toxinelor cu ajutorul ventuzelor este una dintre cele mai moderne terapii, ele pot fi aplicate atat de catre persoanele avizate cat si de catre specialisti in saloanele special amenajate pentru astfel de terapii alternative. Dupa un scurt instructaj – nu incercati niciodata dupa ureche sau din informatii luate de pe internet, puteti sa puneti ventuzele singrui membrilor de familie, atunci cand este cazul. Un pret mic al ventuzelor ( reci ) este deja un avantaj pentru cei ce vor sa experimenteze acest tratament acasa.

medicina traditionala

Ventussa.ro sau magazinul care te ajuta sa fii in forma