Da, știm. Îl iubești atât de mult încât ai face absolut orice pentru el. Dar sunt câteva lucruri pe care este bine să nu le faci în această relație cu el indiferent dacă îți este doar un simplu iubit sau chiar soț. 

 Tendința de a rezolva lucrurile pentru el 

Este adevărat că într-o relație totul merge pe principiul că dacă el nu poate atunci poți tu și invers. Dar o dată ce îl obișnuiești să rezolvi de fiecare dată problemele lui financiare sau cele legate de servici îl vei face dependent de tine și pe viitor oricât de frustrant ți se va părea să faci tu totul este din cauză că l-ai obișnuit așa. Chiar dacă sunteți într-o relație lasă-l pe el să rezolve problemele financiare și ai să vezi că motivația lui și orgoliul nu vor avea de suferit. 

Să îi cumperi mereu cadouri scumpe 

Mai ales dacă el nu îți poate returna favorul de a-ți cumpăra un cadou aproape la fel de scump așa cum ai procedat tu va instala în relație o stare tensionată. El se va simți aiurea și chiar va regreta că nu are capacitatea financiară de a cumpăra un cadou scump pentru tine. Și mai ales dacă te confrunți cu un om fără scrupule în momentul în care vei înceta să îi mai cumperi cadouri scumpe tot tu vei fi cea care va suferi în această relație. 

Să fii umărul pe care să plângă atunci când are nevoie 

Atunci când sunteți într-o relație este bine să fiți acolo unul pentru celălalt. Dar spre deosebire de femei, un bărbat nu se îndrăgostește de o femeie căreia îi este milă de el. Ține minte că doar pentru că ești acolo pentru el emoțional și spiritual nu înseamnă că este o relație împlinită. O femeie își inspiră bărbatul și îi oferă suport pentru lucrurile pe care urmează să le facă. 

Să spui ,,ce ți-am spus eu” 

Chiar dacă ești 100% sigură că ai dreptate nu o afirma niciodată. Se va vedea clar că ai dreptate în momentul în care se îndeplinește exact ceea ce ai spus tu. Nu vei face decât să îi demonstrezi că tu ești cu mult mai bună decât el și mult mai deșteaptă. Fiind dominantă într-o relație nu te va ajuta deloc ci chiar mai mult de atât poate pune în pericol această relație dintre voi. 

Să renunți la viața și cariera ta 

Într-o relație dacă ai renunțat la propria viață numai pentru a putea fi alături de el oricând și în orice circumstanțe, intrați deja pe un teren minat. Dacă această relație se va termina după câțiva ani, oare va merita acest sacrificiu? Vei fi în situația de a reconstrui tot ce ai stricat și atunci cel mai bine este să ții cont și de preferințele tale și dacă el nu poate să țină cont de ele atunci este sigur că nu vă potriviți. 

Să faci schimbări de look drastice 

Este bine cunoscut faptul că unei femei îi face o deosebită plăcere să fie frumoasă pentru iubitul ei. Dar dacă el este cel care face presiuni asupra ta să te schimbi atunci clar nu ai nevoie de el. Dacă, în schimb, ceea ce te-a rugat el este pentru binele tău atunci nu te încăpățâna pentru că s-ar putea să vă ajute în relație.

Familia

6 lucruri pe care niciodată nu trebuie să le faci pentru bărbatul tău