Marian Vanghelie si Oana Mizil jefuiti de o bona-menajera filipineza angajata de curand! Nu este o farsa ci purul adevar, cei doi au ales sa fie serviti de ceva ani numai de menajere filipineze, care erau ca si membrii ai familiei. Minunea s-a intamplat si iata ca una din ele s-a maritat si deci era nevoie de o noua angajata ( acum nevoile familiei erau mult mai mari, fiind si proaspeti parinti, aveau nevoie si de bina si de menajera! ).

Marian Vanghelie si Oana Mizil jefuiti de o bona-menajera filipineza angajata de curand !

Asa cum va spuneam sotii Marian Vanghelie si Oana Mizil au fost azi jefuiti de o filipineza angajata de curand, dupa ce cea veche s-a maritat!  Oana Niculescu Mizil a intrat in panica azi cand a vazut ca orele trec si angajata ei filipineza nu mai apare la munca. Ce ti-e si cu bogatia asta din tata-n fiu, se pare ca fata fostului comunist  Niculescu Mizil a ramas fara bijuterii in valoare de cateva zeci de mii de euro!

La scurt timp dupa ce familia Vanghelie a fost pradata de filipineza a reiesit ca ea a sustras bunuri de la alte trei familii la care lucrase anterior. Cum a scapat ea de stat dupa gratii? O fi fost gratiata si amnistiata de catre PSD-isti! Ma gandesc oare cat costa sa ai o menajera filipineza si cam cat poti sa pui baza pe ea, daca aceasta a reusit sa scoata profit de la trei familii si sa  fie inca in libertate! Oare de la cine o r fi luat cei doi referinte?

Oana-Mizil-si-Marian-Vanghelie