O sa credeti ca este vorba de o familie care si-a facut arborele genealogic, doar ca noi vorbim de o familie reunita anul acesta intr-un sat din China. Peste 500 de membri ai familiei au sosit la intalnire, care pentru a putea fi filmata cu drona pe dealurile de langa sat a necesitat pregatiri ce au durat peste un an de zile.  Evident ca este vorba de bunici, nepoti sau pe scurt cinci generatii. A fost depasit astfel recordul familiei din India cu doar 181 de membri.

Cea mai numeroasa familie din lume are 500 de membri si traieste in China

O familie obisnuita formata din strabunici, bunici, pariniti, copii si nepoti – deci sa zicem asa cinci generatii poate ajunge la cateva zeci de persoane, dar familia din China a depasit asteptarile adunand peste 500 de membri pe dealurile din jurul satului natal. Sa nu credeti ca a fost usor pentru familia Ren din China sa se adune, au reusit abia anul acesta cu ocazia anului nou chinezesc, va dati seama ca toti trebuiau sa fie liberi si sa vina la intalnire.

Evident ca acum nu mai stau in acelasi loc, de aceea a fost nevoie de pregatiri multe, a trebuit sa se ia legatura cu fiecare membru – sunt peste 500 – si sa se decida data intalnirii. Din documentele familiei reiese ca sunt la a 31-a generatie, iar ei s-au intalnit in localitatea de unde se presupune ca a pornit familia lor. Vreti sa faceti si voi un exercitiu? Incercati sa vedeti cati membri are familia voastra si organizati o intalnire!

Arbore genealogic